Pravno obvestilo

Pravice intelektualne lastnine

S pojmom spletne strani je v tem pravnem obvestilu mišljena vsa vsebina na spletnem naslovu www.indoma.si (v nadaljevanju: spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v spletno stran, je družba Indoma d.o.o.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno in nekomercialno uporabo. Dovoljeno je deljenje vsebin, ki so na spletni strani objavljene z namenom osveščanja, izobraževanja in razumevanja uporabnikov o storitvah, ki jih izvaja družba Indoma. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani (kot je na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z mreže za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene in za namene sodelovanja v procesih upravljanja nepremičnin. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletne strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno in nekomercialno rabo. Vsebine, ki so na spletni strani objavljene v pomoč uporabnikom, so lahko distribuirane med uporabniki storitev družbe Indoma.

Indoma d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost za vse primere izključena.

Omejitev odgovornosti

Indoma d.o.o. se trudi, da so podatki na spletni strani pravilni in ažurni, vendar ne Indoma d.o.o. in ne drugi subjekti, ki so sodelovali pri izdelavi spletne strani, ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te. Vse vsebine, ki so predstavljene na spletni strani, so informativne narave, namenjene pomoči uporabnikov.

Družba Indoma d.o.o. se trudi, da uporabnikom zagotovi nemoteno delovanje spletne strani, vendar ne more biti odgovoren za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletne strani.

Družba Indoma d.o.o. lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran ali na njej objavljene vsebine.

Varstvo osebnih podatkov

Podatki, ki jih Indoma d.o.o. pridobi na kakršenkoli način preko te spletne strani, so namenjeni izključno za rabo družbe Indoma d.o.o. in jih ta varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Stanovanjskim zakonom.

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Maribor.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o obisku na spletni strani, ki se ob obisku namesti na vašem računalniku. Piškotek je namenjen hitrejšemu in enostavnejšemu obisku spletne strani in na noben način ne spreminja programja vašega računalnika. Izbris piškotka iz vašega računalnika v nobenem primeru ne spremeni načina delovanja vašega računalnika in ne ogroža delovanja računalnika, operacijskega sistema, komponent in opreme.

V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku spletne strani.

Podatke, pridobljene s pomočjo piškotkov, uporabljamo izključno za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ob obisku spletne strani. Podatki, zbrani na naši spletni strani, ne bodo posredovani tretjim osebam, če to ni izrecno navedeno. Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretjim osebam bo zahtevana izrecna odobritev.

Več informacij o piškotkih si lahko preberete na spodnji povezavi.

Prijava v iPortal